Τον Μάιο του 2015 η γαλλική εταιρεία Michelin εισήγαγε στις Ευρωπαϊκές αγορές, το MICHELIN CrossClimate, το πρώτο θερινό ελαστικό με πιστοποίηση χειμερινού για επαναστατικές επιδόσεις, που θα σας κρατήσει ασφαλή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Michelin CrossClimate

Προσφέρει τα πλεονεκτήματα των θερινών ελαστικών στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα, στη διάρκεια ζωής και την οικονομία καυσίμου, καθώς και τα πλεονεκτήματα των χειμερινών ελαστικών στην πρόσφυση και στο φρενάρισμα για τους καταναλωτές που οδηγούν σε συνθήκες με κρύο ή περιστασιακά και χιόνι.

Με την απλότητα της χρήσης μόνο ενός σετ ελαστικών όλο το χρόνο! Και πάντα με τα αναγνωρισμένα οφέλη του MICHELIN Total Performance

 

Τα χαρακτηριστικά του νέου καινοτόμου ελαστικού CrossClimate είναι:

  • Φρενάρει σε μικρές αποστάσεις πάνω σε στεγνό οδόστρωμα.
  • Έχει τον καλύτερο βαθμό, "A", που ορίζεται από την Ευρωπαϊκή ετικέτα για την πρόσφυση σε βρεγμένο.
  • Είναι εγκεκριμένο για χειμερινή χρήση, με το χαρακτηριστικό λογότυπο 3PMSF (3-Peak Mountain with Snow Flake), που επισημαίνει την καταλληλότητά του για χρήση τον χειμώνα ακόμη και σε χώρες όπου η τοποθέτηση χειμερινών ελαστικών είναι νομικά επιβεβλημένη.
  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αποτελεσματικότητα ως προς την κατανάλωση καυσίμου και άνεση.


Το MICHELIN CrossClimate είναι διαθέσιμο από το Μάιο του 2015 σε 23 διαφορετικές διαστάσεις από 15 έως 17 ίντσες που καλύπτουν άνω του 70% της Ευρωπαϊκής αγοράς.  Αναμένονται επιπλέον διαστάσεις, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το 2016.

 

Παρακολουθείστε στην συνέχεια ένα διαφημιστικό video από τις δοκιμές του ελαστικού:


Δείτε εδώ όλη την γκάμα ελαστικών της εταιρείας Michelin από τον ιστότοπό μας.

 

 

 

Michelin Goodyear Dunlop Fulda Toyo Sava Kelly Kormoran BFGoodrich Kleber Linglong Infinity Bridgestone Yokohama Avon Cooper Continental Riken
© 2018 Φώτης Ζαχαριουδάκης ΑΕ
Ακολουθήστε μας στα facebook youtube