Η Goodyear ανακοίνωσε το νέο θερινό ελαστικό της, το Eagle F1 Asymmetric 3: το ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων που προσφέρει μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα βοηθώντας τους οδηγούς να παραμείνουν στον έλεγχο και έτοιμοι να απολαύσουν το ταξίδι τους. Με αποδεδειγμένη επιτυχία στις δοκιμές της οικογένειας Eagle, είναι μια premium προσφορά της Goodyear για εξαιρετικές επιδόσεις πέδησης, άμεση απόκριση και έλεγχο σε ξηρές και υγρές συνθήκες.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Το τμήμα Ultra High-Performance είναι μια σαφώς αναπτυσσόμενη αγορά, με αναμενόμενο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 2015-2020 άνω του 3%. Η αύξηση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των αυτοκινήτων στις κατηγορίες οχημάτων Γ, Δ και Ε (μέσο, executive, μεγάλα και πολυτελή αυτοκίνητα), που είναι όλο και περισσότερο εξοπλισμένα με UHP αξιολογημένα ελαστικά.

Το νέο Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 είναι το καλοκαιρινό ελαστικό Υψηλών Επιδόσεων που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει το Eagle F1 Asymmetric 2.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ελαστικό είναι διαθέσιμες στο site του κατασκευαστή ΕΔΩ.

Μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ το εμπορικό φυλλάδιο του κατασκευαστή σχετικά με το ελαστικό GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3.

 

Παρακολουθείστε στην συνέχεια ένα διαφήμιστικό video δοκιμών του ελαστικού:


Μπορείτε να δείτε από ΕΔΩ όλη την γκάμα ελαστικών της εταιρείας Goodyear από τον ιστότοπό μας.

 

Michelin Goodyear Dunlop Fulda Toyo Sava Kelly Kormoran BFGoodrich Kleber Linglong Infinity Bridgestone Yokohama Avon Cooper Continental Riken
© 2018 Φώτης Ζαχαριουδάκης ΑΕ
Ακολουθήστε μας στα facebook youtube