Η Dunlop ανακοίνωσε το νέο θερινό ελαστικό της, SP Sport Maxx RT 2,  ένα προηγμένο θερινό ελαστικό το οποίο εξασφαλίζει μια ισχυρή απόδοση, με εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη ασφάλεια σε ποικίλες οδικές συνθήκες. Από την γκάμα κορυφαίων ελαστικών, ο συνδυασμός αυτός της υπερ-απόδοσης παρέχει μια  ανταποκρινώμενη οδήγηση με ακρίβεια ενώ πληροί τις καλύτερες προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης.

Dunlop Sport Maxx RT 2

Το Dunlop SP Sport Maxx RT 2 είναι κατασκευασμένο με έναν ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος. Οι χειρισμοί ακρίβειας βελτιώθηκαν κατά την οδήγηση. Ο κίνδυνος υδρολίσθησης αποτρέπεται απομακρύνοντας ταχέως από το ελαστικό το περίσσειο νερό. Ένα αυλάκι ασύμμετρης σχεδίασης δίνει αυξημένη πρόσφυση, ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες.

Το Dunlop SP Sport Maxx RT 2 περιλαμβάνει μια υβριδική επικάλυψη η οποία μειώνει την παραμόρφωση του ελαστικού σε υψηλές ταχύτητες. Επίσης, ενισχύει την απόδοση σταθερότητας και διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του σχεδιασμού είναι η χρήση των νευρώσεων υψηλής γωνίας, όπου αυτά ενισχύουν τα πλευρικά τοιχώματα του ελαστικού. Οι γωνίες βελτιώθηκαν με την προσθήκη μεγαλύτερης αντοχής πλευρικά του ελαστικού.

Το νέο Dunlop SP Sport Maxx RT 2 χρησιμοποιεί επιστήμη Motorsport με την αξιοποίηση της αγωνιστικής τεχνολογίας υψηλής πρόσφυσης. Αυτό επιτρέπει αποδόσεις σε επίπεδα που μοιάζουν σαν σε πίστα, αλλά και σε κανονικό δρόμο.

Το νέο Dunlop SP Sport Maxx RT 2 είναι το καλοκαιρινό ελαστικό Υψηλών Επιδόσεων που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει το SP Sport Maxx RT.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ελαστικό είναι διαθέσιμες στο site του κατασκευαστή ΕΔΩ.

Μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ το εμπορικό φυλλάδιο του κατασκευαστή σχετικά με το ελαστικό DUNLOP Sport Maxx RT 2.

 

Παρακολουθείστε στην συνέχεια ένα διαφημιστικό video παρουσίασης του ελαστικού:


Μπορείτε να δείτε από ΕΔΩ όλη την γκάμα ελαστικών της εταιρείας Dunlop από τον ιστότοπό μας.

 

Michelin Goodyear Dunlop Fulda Toyo Sava Kelly Kormoran BFGoodrich Kleber Linglong Infinity Bridgestone Yokohama Avon Cooper Continental Riken
© 2018 Φώτης Ζαχαριουδάκης ΑΕ
Ακολουθήστε μας στα facebook youtube